lördag 29 juni 2013

En regnig lördag!

Regnet faller ner och de prickiga ballongerna blåser i vinden. Jag kan konstatera att våra busiga mattor utanför är dyngsura. Folk springer förbi med stora paraply och det blir inga trevliga stopp och möten på Gågatan.

Ja idag är det inte den mest roligaste dag att arbeta i butik och på Ulricehamns Storgata.
Jag sitter å önskar att något magiskt ska hända..Något eller någon som ska få mina mungipor att gå upp...
Jag inser då att det är mycket sällan jag har sådana här dagar i vår butik, jag har blivit bortskämd över att det alltid händer något speciellt!
Oftast pga av att det kommer in någon speciell person eller jag hör/ser speciella möten mellan människor och det gör mig glad. Jag får ofta hjälpa människor att hitta det "där" som känns så rätt till just det "där" barnet eller personen! Jag får ofta slå in fina paket samtidigt som jag får samtala om livet med just dig som är kund och handlar hos oss!

Nu förstår jag, denna något enkla lite trista lördag i butiken, ska få mig att inse att alla andra dagar kan vara så mycket bättre och att jag aldrig ska bli bortskämd över att njuta av dessa dagar och dessa möten!!

Med den insikten ska jag snart slå igen lilla busiga butiken och åka hem till mina fantastiska barn som alltid får mina mungipor att krypa upp!!
Trevlig regnig lördag!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar